vrijdag 24 juli 2009

De Auto



Eindelijk, we hebben een auto kunnen kopen. Na eerst al veel zoeken in Nederland en daarna in The Gambia hebben we dan eindelijk een auto. En wat geniet ik er van. Niet meer afhankelijk zijn van de taxi of taxibusjes. Die vaak ook nog half uitelkaar liggen. En om dat elke dag met het hele gezin te doen valt echt niet mee.
Zware regenbuien breken nu los. Ik publiceer maar snel voordat internet er weer uit ligt. Rest van het verhaal volgt nog.

De zon schijnt weer. Dus hier de rest van het verhaal.
Wij waren al langere tijd met deze auto bezig, maar de eigenaar rekte en rekte het maar. Bovendien dachten wij door datgeen wat gezegd werd dat we een echt goede koop zouden kunnen slaan. Maar dat pakte iets anders uit. Mede ook omdat wij nou niet echt goede onderhandelaars zijn (niet echt handig wonende in het continent waar handelen een 2e natuur is). Kortom wij waren iets duurder uit dan we dachten en het duurde iets langer dan gehoopt (maar ja we bleven toch nog even in de hoofdstad vanwege alle perikelen rondom Eline).
Maar hij is er en we (vooral Papa) geniet er met volle teugen van. Gisteren verdwaalden we nog in de onverharde binnenstraatjes van ee middelgrote stad. Spannend en best een leuke uitdaging voor de auto en passagiers.

Geen opmerkingen: