donderdag 6 maart 2008

VISA ??


Hallo,

Een subtiel berichtje uit Malaysia :) herinnerde ons eraan dat we al een tijdje niks hadden geschreven.
We zijn, zoals gewoonlijk weer druk bezig. Naast de assignments moest ik ook een preek voorbereiden en we moesten vooral druk aan de slag met het aanvragen van ons visum. Alles wat we nodig hadden om het visum aan te vragen (zie vorige bericht) hadden we eindelijk binnen na ongeveer 2,5 week. Maandagochtend hebben we alles in een envelop gedaan, en werd er vanuit Doetinchem een koerier geregeld. Die zou de envelop dan weer dinsdag in Bruxelles af leveren. Maarrrrrrrrr, het bleek dat de ambassade gesloten was toen de koerier daar voor de deur, poort, hek stond. (Ik weet nog niet of dit aan het tijdstip van de koerier lag of aan de ambassade).



Woensdag een nieuwe poging door de koerier, nu lukte het wel. Nog diezelfde middag hadden we een mailtje terug van de ambassade dat ze de papieren ontvangen hadden ..... maarrrrr er ontbrak een stempel op een van de papieren die uit Equatoriaal Guinea was gemaild.
We hadden eigenlijk net "de teugels" van alles regelen voor het visa wat laten vieren, en nu moesten we er weer vol in. Dat wil zeggen, vooral Thamar, want ik (Silvian) lag (en zit) nog bij te komen van een ? buikgriepje ..denk ik.
Om alles maar wat kracht bij te zetten ook nog gebeld naar het team in Equatoriaal Guinea, en wat blijkt. In het land zelf snappen ze niet zo goed wat voor stempel de ambassade uit Bruxelles nu wil !!!!!! Handig !!! Maar het team doet er alles aan om toch de/een stempel te krijgen.
Voor de bidders onder jullie misschien een goed punt.

Zoals we ookal afsloten met het vorige bericht; Het ligt niet meer in onze handen, wij hebben gedaan wat we konden, we vertrouwen op God dat het goed komt ... one way or the other.

Groeten Silvian en Thamar

Geen opmerkingen: