woensdag 24 oktober 2007

VAKANTIE

Aaaah, heeeeerlijk, vakantie. Na 9 weken studeren is het heerlijk om te mogen genieten van een weekje vakantie. We kunnen weer in de Achterhoek terecht. En tot nu toe is het heerlijk. Eline, Lukas en Levi zijn allemaal aan het logeren geweest bij hun vrienden/vriendinnen. En wij hebben een dagje het rijk voor ons alleen gehad.
We zijn die dag ook naar de WEC geweest. Een zendingsorganisatie waar wij ons misschien bij aan willen sluiten als wij klaar zijn met de opleiding. Het gesprek was goed en gaf ons weer een beter idee (we waren ook al bij de open dag geweest) hoe de WEC werkt. Volgende week willen we graag nog een zendingsorganisatie bezoeken.
Morgen willen ook nog wat bezoeken ... het treinmuseum. Gezellig met de kids. De museumjaarkaart is wat dat betreft een goede investering. We zijn ook al in het Afrika museum geweest, en dat was gezien onze toekomst plannen een goede zet. De kinderen vinden het een erg leuk museum.
Nou eerst maar eens naar het trein museum, doeii

1 opmerking:

Mariette zei

Weer 0 reacties... Misschien moeten jullie er wat meer bekendheid aan geven??? Is toch leuk om op deze manier te communiceren?? Nou ja helaas is de vakantie weer voorbij voor jullie. Ik was mijn wachtwoord weer eens vergeten van mijn account, dus ik heb maar weer een nieuwe aangemaakt. Heel veel succes maar weer en tot gauw.

Mariƫtte