maandag 14 december 2015

LE RUCHER




Afgelopen maandag was er geen kans om een blogstukje te plaatsen. Wij waren namelijk naar Amerongen voor een midweek reviewen van ons zendingsverleden. Die maandag had ik toen we er aan waren gekomen nog wel een stukje geschreven om te zeggen dat er nu geen stukje zou zijn. Maar net internet was er wel maar deed het niet op deze computer en dus bleef dat als concept in de computer staan (daar mag het nu dus uit).
Deze midweek van reviewen was ons aangeraden door een aantal mensen en dat klonk zo goed dat we ons inschreven voor december.
Het hoofdkantoor zit in Frankrijk maar de cursus daar was helaas op een ongunstig tijdstip en dus moesten we het doen met Nederland. Was niet erg hoor. Want Nederland is ook best mooi, …. alleen wel een stuk kouder.

We hebben een goede midweek gehad. Samen met andere zendelingen van vele verschillende organisaties hebben we veel gepraat, gegeten en gelachen. Nou dat zijn gelijk wel de 3 belangrijkste zaken in het leven toch?
Elke dag was er een coach available en hadden we gesprekken die ons hielpen het verleden op zijn plek te zetten. We (Thamar en ikzelf) ontdekten dat we dat al best op z'n plek hadden gezet.
Maar ook de gesprekken met de andere zendelingen was erg leuk, interessant en leerzaam.
 
Een bourgondier ben ik niet, maar ik moet toegeven dat het eten geweldig goed was. Van 's morgens tot 's avonds werden we in de watten gelegd wat eten en drinken betreft. Dat is al de helft van een geslaagde midweek. Elke ochtend croissantjes, elke middag wat extra's bij de lunch en 's avonds een heerlijk warme maaltijd. Wat dat betreft had die midweek wel langer mogen zijn.

Al met al ging de tijd te snel voorbij en dat vonden ook de kinderen die door beide opa's en oma's verwend werden waardoor de tijd eigenlijk te snel ging. Mijn tip voor iedereen; zorg dat je je stierlijk verveelt, maak de cursus hartstikke saai dan duurt het langer, …...

Opa's en oma's hartelijk dank voor jullie lieve zorgen voor onze kinderen en Le Rucher bedankt voor een heerlijke week van reviewen!

Als je meer informatie wil kijk dan eens op www.lerucher.org
 
 


Ps ze hebben in februari ook zo'n review cursus voor leiders van gemeentes (kerken) en (zendings)organisaties. Van harte aanbevolen!


Geen opmerkingen: