woensdag 22 april 2015

Term 3, dag 1

Nou de eerste dag zit erop. En dat hebben we geweten. Het begon allemaal rustig; Om 9:00 hadden we een vergadering die werd gevolgd door een gebeds wandeling over de compound. Een mooie gewoonte die we aan elk begin van een nieuwe term doen.
Toen terug naar de dorm om de laatste zaken op orde te maken, en dan maar wachten op de komst van de jongens.
Druppelsgewijs kwamen ze binnen. De een vloog ons om de nek de ander leek wat meer afwezig bijbinnenkomst en weer een ander kwam bijna niet eens binnen maar was al gelijk buiten aan het spelen.
Maar met elke jongen koomen ook de ouders mee en daar maken we ook een praatje mee, tegelijkertijd komen andere ouders binnen van andere kinderen omdat Thamar de school verpleegkundige is. In de tussentijd vonden de jongens elkaar en renden en schreeuwden om ons heen, terwijl ouders die klaar waren bij ons met elkaar in gesprek gingen maar wat HARDER moesten praten omdat naast de herrie van de jongens ook nog muziek aanstond. Kortom er was wat je noemt een kakafonie aan geluiden. (Toch grappig he? Je leert dat woord op school en denkt gelijk, … welke PIEP gebruikt er nu ooit zo’n woord? Haha, nu ben ik dus zelf zo’n PIEP die dat woord gebruikt. (Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik gewoon een zin zocht waarin ik dat woord kon gebruiken, maar dat hoeft u niet te weten.)
Nu is het 21:15, de jongens liggen op bed (officiƫle bedtijd is 20:00) en wij liggen op apengapen.
Dag 1 is voorbij. Het begin van het einde (Term 3 is de laatste term) is begonnen. Having fun but also counting down. Holland here we come.

1 opmerking:

Marieke zei

Watleuk dat jullie zo lekker bloggen, kunnen we even meekijken in jullie wereld!
Goede term met elkaar, enne .... Tot gauw!