woensdag 31 augustus 2011

Heel erg nat!

22 augustuis was het zover en zijn we weer terug gevlogen naar The Gambia. We zagen er naar uit om weer terug te gaan en dat maakte het afscheid een stuk makkelijker. Tuurlijk af en toe nog steeds wel even slikken, maar toch.
Midden in de nacht kwamen we aan in The Gambia. Samen met al onze koffers. Heerlijk weertje en geen vuiltje aan de lucht.
Na een paar dagen(geen regen!!) van acclimatiseren in de hoofdstadregio hebben we ons klaargemaakt voor de reis landinwaarts naar Sibanor. Omdat er toch wel veel bagage was moest er ook het een en ander op het dak. We waren nog maar paar meter onderweg toen de eerste regenbui sinds dagen losbarstte, en .... ik had geen zeil over de tassen gedaan, die nu lanzamerhand, nou ja, vrij snel eigenlijk, nat begonnen te worden. Langs de kant gestopt en in de stromende regen een zeil over de tassen gedaan. Dat heb ik onderweg nog een aantal malen moeten herhalen omdat het door de sterke wind steeds losraakte. Drijfnat zaten we in de auto en drijfnat kwamen we aan in Sibanor bij ons nieuwe huis. Om vervolgens door te gaan met de verhuizing van de spullen die opgeslagen stonden in ons oude huis. Was ik al een beetje droog geworden tijdens de verhuizing werd ik helemaal doorweekt.
Maar ook de tassen bovenop waren helemaal natgeworden, want het in Gambia gekochte zeil bleek absoluut niet waterdicht. Kortom na heel wat water-ellende waren we dan toch eindelijk in ons nieuwe huis.

Geen opmerkingen: