zaterdag 6 juni 2009

We zijn er!!!!

Niet te geloven, we zijn er echt. Dit keer niet voor een stage of vakantie, nee nu voor het echt. Dit is het land waar we zullen gaan wonen en werken.
Donderdag 28 mei vlogen we vanaf Brussel naar Gambia toe. Het afscheid van (schoon)ouders viel niet mee, maar het was erg fijn dat ze ons hadden weggebracht.
Even leek het erop dat we te laat zouden komen door een enorme file in Belgie. Daarna werden we nog opgehouden door de douane die de deodorant en gel tube in de handbagage niet kon waarderen.
Uiteindelijk net op tijd bij het vliegtuig (het sloot zo ongeveer toen wij binnen waren). En eindelijk een paar uur rust na een serie van zeer drukke en hectische weken. Bij de tussenlanding in Dakar vloog het vliegtuig nog tegen een vogel aan en weer een vertraging van een uur.
Daarna gelukkig weer door kunnen vliegen, en met de nodige vertraging kwamen dan eindelijk aan in The Gambia.
Het scheelde eenstuk dat we hier als gezin al eens geweest waren. De kinderen voelden zich al snel op hun gemak, en hebben enheerlijke vakantie week achter de rug. Ook voor ons beiden was het een hele fijne en vooral rustige week. De eerste nachten waren heerlijk, maar nu worden we toch steeds wakker van de oproep tot gebed van de moskee naast het hoofdkantoor.
Hopen maar dat het went, want de eerste 4 weken zijn we in de hooofdstad voor orientatie. Pas daarna zullen we naar SIbanor reizen, naar ons eigen huisje.
Nou dat was het voor nu.
Als het internet blijft werken dan zullen we nog wat meer schrijven, en eventueel foto's. Maar dat is wel lastig want het snelle internet is niet het snelle internet dat wij uit Nederland kennen.

1 opmerking:

daniel en jeannet zei

ha hamstra's
we denken aan jullie hoor!
geniet lekker van het strand en de mensen daar. we kijken naar het moment uit om jullie weer te ontmoeten!we hopen dat jullie helemaal bij komen van die drukke weken in Nederland! groet de weccers van ons.
lieve groet uit dordrecht