vrijdag 1 februari 2008

STAGE

Hola,

Nou, eindelijk weten we waar we de stage zullen doen. Het wordt Equatoriaal Guinee. Dit was de allereerste "aanbieding" die we kregen. Daarna hebben we met nog twee andere zendings organisaties gemaild en ook persoonlijk gesproken. Dat duurde al met al aardig lang. Op een gegeven hebben we besloten de knoop door te hakken en te gaan voor de eerste optie.
Equatriaal Guinee is een landje 0,8 keer Nederland en met een inwonertal van .... hou je vast... jullie dachten dat Nederland dicht bevolkt was?? Nou dat klopt. Eq. Guinee heeft er iets meer dan 500.000. Het is het enige officieel Spaans sprekende land in Africa. ..... Dus ja ik ben al druk bezig om wat basis Spaans op te pakken. Verder moeten natturlijk de tickets geregeld worden, de visa en eventuele inentigen etc, etc. Wat dat betreft beginnen de voorbereidingen nu pas echt.
De kinderen blijven dit keer logeren bij de opa's en oma's. Dat is dan maar voor twe weken, wnat Thamar komt na die twee weken weer terug naar Nederland. Ik blijf de volle 6 weken.
Het werk zal behoorlijk varierend zijn. 'S morgens is er een bouwproject, 's middags kidswerk, HIV/AIDS project en ook nog meelopen met een local pastor (een stukje churchplanting/building in de praktijk zien).
We hebben er veel zin in.

Groeten Silvian en Thamar

3 opmerkingen:

Margriet van Noppen zei

Muy bien,

We zijn blij dat jullie een plek gevonden hebben. Heel veel succes met de voorbereidingen.

Hasta la vista, Timo en Margriet

Mariëtte en Jobim zei

Hola hijo,

Es muij bien, no? Er is vast nog wel behoefte aan een loco chico daar. Arriba der Welt of tomorrow, zou ik zeggen.

Los ballos, Jobim en Mariëtte

Mariëtte en Jobim zei

excuse me, hijo moest natuurlijk Herman zijn. Valt nog niet mee, dat spaans...