donderdag 23 augustus 2007


Nou, ook wij hebben langzaam weer de start gemaakt met onze opleiding. Het is weer een internationaal gezelschap geworden. Er zijn studenten/vrijwilligers en staff uit Nederland, (Friesland), Duitsland, Tjechische republiek, Engeland, Wales, Noord Ierland, Zwitserland, Korea, The Gambia en Kenya.

Deze eerste week is een introductie week. We hebben uitleg gekregen over de tweede jaar stage, die 6 weken duurt. Enook kregen we uitgelegd hoe we de jaar assignment moesten aanpakken. Nou daar moet ik nog effe rustig voor gaan zitten. Buiten de lesuren hebben deze week tenminste vrije tijd. Die hebben we gebruikt om de TV lounge lekker gezellig te maken (iets dat typisch hollands is), de fietsenschuur is opgeruimd, en ook in ons eigen huisje hebben we wat plankjes opgehangen die al een jaar lagen te wachten.
We zijn met onze buren (twee medesrudenten) lekker uitgeweest. Er was oppas geregeld voor de kinderen (handig zo intern wonen, altijd wel oppas bij de hand), en wij zijn naar Kees Kraayenoord geweest.
Een nederlandse christelijke zanger. Genre; pop. We hebben een heerlijke en gezellige avond gehad. Ruim na twaalven waren we weer thuis.
Dus we zijn wel een beetje moe, vanavond maar op tijd naar bed.

Geen opmerkingen: