vrijdag 8 maart 2013

Goud, zilver, brons ……. Maar niet voor ons


Deze week zijn we in Senegal om samen met de kinderen en de hele BCS school te genieten van een sportweek. Op verschillende locaties in Dakar, inclusief het officiële stadion dat gebruikt wordt voor internationale sportsevents, wordt er dan gesport. We begonnen met volleybal op een school met uitzicht op de zee.
In al de categorieën werd BCS eerste!!!!!!!! Dat was natuurlijk een superstart. De volgende dag was het tijd voor de atletiek. Daar werden we weer met beide benen op de grond gezet. Zeker in het ochtendprogramma kwamen we er wat medailles betreft niet aan te pas. Dat mocht de pret echter niet drukken, en het was dan ook heel gezellig, met zon, muziek en vele aanmoedigingen. De tweede helft van de dag waren er zowaar wat succesjes voor de BCS, helaas niet voor Lukas en Eline die door blessures in de aanloop naar het toernooi niet goed hebben kunnen trainen.
De laatste dag was het voetbal aan de beurt. En dat was ook heel ….. gezellig vooral. Geen medailles, wel goede sportieve prestaties. Zeker Lukas die als goalie een paar prachtige reddingen maakte oogstte veel lof.
We zullen proberen wat sfeer foto’s mee te zenden.
Vanuit Senegal ……


Geen opmerkingen: